Siste Kamp

Årets siste kamp i Bundesliga er spilt. Det ble 4-0 seier etter mål av Kuba og Lewandowski. Freiburg ble ingen målestokk på sesongens siste dag og et magisk nummer ble nådd. 81 poeng. Ingen annen klubb har noengang  sanket så mange poeng på en Bundesligasesong. Den gamle rekorden tilhørte Bayern München, og det smaker godt at BVB har tatt nok en rekord fra laget fra syd. Årets sesong har egentlig vært helt fantastisk. 34 kamper har endt i 25 seiere, 6 uavgjoprt og kun 3 tap. Etter en ruskete start på sesongen. Det ble tre tap på de første seks kampene. har BVB ikke tapt en kamp siden 17. september!! 80 baller har de satt bak motstanderens keeper, mens kun 25 mål har blitt sluppet inn.

Dette viser seg da også i Bild Zeitungs kåring av årets lag i Bundesliga. Fem spillere dra BVB kom med. Weidenfeller, Hummels, Piszczek, Kagawa og Lewandowski. Sommerens tilkomst Reus er også med på årets lag. Dette lover godt for neste sesong.

La oss håpe at bilder som det over, blir et vanlig syn i Dortmund i årene som kommer.

Så kommer vi til lørdag. Pokalfinale mellom Borussia Dortmund og Bayern München. Det starter kl 2000 på ZDF. Det er bare å sette av tiden. BVB har nå vunnet de fire siste kampene mot Bayern. La oss håpe at den femte kommer på lørdag. Kom igjen alle sammen.

Heja BVB!!

Én tanke om “Siste Kamp

1. Syntes vi spilte meget bra i første omgang, der vi var effektive. I andre omgang kontrollerte vi banespillet, og kom til kun en stor sjanse med Lewandowski i metallet. Cupen neste helg tar vi enkelt 😀