Shinji Kagawa

Kagawas kontrakt går ut etter 2013 sesongen, og han vil ikke forlenge. Han har fått et tilbud fra Dortmund med kontrakt til 2016 samt dobling av lønn til 3,5 mill € men det er ikke nok for å få ham til å forlenge kontrakten. Det virker som han har bestemt seg for at England blir neste stoppested. Mulig at rusiske rubler i London virker mer lokkende enn å være stjerne i Tysklands beste lag.  BVB sier de vil høre på bud over 15 mill €

En som derimot kommer inn er Borussia Mönchengladbachs Marco Reus. Reus er egentlig Dortmund gutt, og gleder seg å komme til BVB. Han hadde tilbud fra flere store klubber, men valgte Dortmund. Valget var enkelt sa Reus. Laget spiller en atraktiv fotball, og jeg tror jeg passer godt inn i laget. Dermed har Dortmund to av Tysklands største talenter i stallen kommende sesong. Marco Reus og Mario Götze. Tror dette kommer til å bli en stjerne duo på midtbanen til BVB.

En annen stjerne det har vært stilt spørsmåltegn ved er Robert Lewandowski. Han har kontrakt som går ut etter 2014. Ryktene går om at han vil bruke Euro 2012 som et utstillingsvindu for å vise seg frem for et eventuelt salg. Michael Zorc manager i klubben sier at Lewandowski blir i klubben. I alle fall en sesong til.

Så når silly season starter etter at CL finalen er over blir det spennende å se hva som skjer på overgangsmarkedet. Det som er sikkert er følgende. BVB har vist muskler. De har signert ny kontrakt med Götze og Marco Reus kommer. Det blir spennende å følge sommersesongen og se hva som skjer. Kanskje en ny kontrakt til Mats Hummels også kan være på trappene. Hvem vet?

Heja BVB.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *